Головна » 2020 » Грудень » 15

У другий день Тижня початкових класів Марія Симів провела заняття з предмету Я досліджую світ на тему «Виготовлення персонажів казки» у 3 класі. Школярі власноруч виготовили казкових героїв казки «Ріпка» та «Колобок». Кожен учень спробував себе в ролі актора, відтворивши репліки своїх персонажів. Заняття пройшло цікаво та весело.

У 4 класі Ірина Процовська провела урок-подорож з природознавства на тему «Австралія - найсухіший материк». Учні ознайомилися з географічним розташуванням та особливостями природи Австралії, заповнювали інтелект-картки, розвивали вміння працювати в групах та з картою і глобусом, створювали колаж «Рослинний та тваринний світ Австалії» .

Усі учасники освітнього процесу отримали велике задоволення від спілкування та співпраці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 78 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 15.12.2020 | Коментарі (0)

Вчитель української мови та літератури Наталя Прокопович провела урок-дослідження в 10 класі на тему "Володимир Винниченко. Життя і творчість, громадянська і політична діяльність. Винниченко-художник, прозові й драматичні твори".

Для роботи на уроці учнів було поділено на 3 групи. "Історики" досліджували громадянську і політичну діяльність В. Винниченка.

"Літератори" висвітлювали 3 періоди творчості письменника і давали їм характеристику.

"Художники" допомагали присутнім милуватися картинами В.Винниченка, бачити в них красу рідної природи та України.

Урок допоміг учням глибше роздумати над заповітом пимьменника "Стійте всіма силами за Україну".

 

Переглядів: 76 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 15.12.2020 | Коментарі (0)