Головна » 2020 » Грудень » 04

У Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів продовжуються різноманітні заходи, акції на підтримку бійців АТО та привітання їх зі святами. Усі учні школи, від найменших першокласників до учнів 11 класу, активно, із щирими почуттями та з теплом дитячих сердець залучились до проведення акції: збирали продукти харчування. Родзинкою всіх подарунків стали вітальні листівки. Ці маленькі листівки – є яскравим проявом поваги, любові, підтримки та віри в мирне майбутнє нашої країни, її свободу, незалежність та територіальну цілісність. Діти просто і відверто написали воїнам свої привітання, побажання здоров’я й миру, подякували за мужність, відвагу та можливість жити та вчитись, радіти святам і подарункам у нашому мирному селі.  Усе це волонтери передадуть військовим, які захищають нашу Батьківщину на Сході.

Перегляньте відео

Переглядів: 96 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 04.12.2020 | Коментарі (0)

Новорічні іграшки, зроблені власними руками – це завжди щось особливе. Вони несуть тепло і домашній затишок. Вони є завжди оригінальні та привертають до себе увагу.

Саме тому, напередодні свят керівник гуртка «Писанкарство» Галина Вітик-Столяр разом зі своїми вихованцями виготовляли ялинкову прикрасу «Чарівна красуня». Новорічна ялинка — це втілення свята, яскравих емоцій та щастя. Адже під час виготовлення іграшок кожна дитина отримує, перш за все, радість спілкування в роботі та насолоду. Скільки щастя, радості, захоплення приносять дітям роботи виготовлені своїми руками!

Переглядів: 78 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 04.12.2020 | Коментарі (0)

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Всесвітній День боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і можливістю підвищити рівень обізнаності про це захворювання і його профілактику.

Практичний психолог Леся Супик провела з учнями 7-9 класів бесіду «Попереджений - значить захищений!», де школярі нагадали основний теоретичний матеріал з проблеми ВІЛ-СНІДу, проаналізували нові статистичні дані щодо його поширення у світі та переглянули відеоролики «Життя на повну силу». Завершенням заходу став висновок, що ВІЛ-СНІД —хвороба поведінкова, тому значною мірою залежить від наших вчинків та поінформованості з даного питання.

У фойє школи було оформлено виставку до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

Сподіваємось, що проведення подібних заходів допоможе учням захистити самих себе, адже найкращий захист – це поінформованість

Переглядів: 83 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 04.12.2020 | Коментарі (0)