Головна » 2020 » Грудень » 10

Міжнароднй день прав людини – свято, що відзначається 10 грудня, адже саме у цей день Генеральною Асамблеєю ООН ухвалено Загальну декларацію прав людини.

Вчителем правознавства Марією Вовк було проведено урок-тренінг «Борися за чиєсь право сьогодні!» з учнями 9-11 класів.

Старшокласники ознайомилися з основними положеннями Конвенції ООН про права дитини; набули навичок правомірної поведінки в різноманітних життєвих ситуаціях у відповідності з нормами права; розвивали вміння висловлювати власну думку, працювати в команді через інтерактивні форми роботи. Школярі взяли участь у таких вправах: «Парламенське голосування», «Справедливість», «Знаймо свої права», гра-дослідження «Ребуси прав людини».

У шкільній бібліотеці оформлено виставку інформаційних матеріалів "Вивчаємо свої права і обов'язки", які допоможуть

краще вивчити свої права і обов'язки.

Сподіваємося, що ці заходи допоможуть розпалити дитячу цікавість та прищепити повагу до прав людини !

Переглядів: 82 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 10.12.2020 | Коментарі (0)

Вчителем української мови та літератури Оксаною Супик було проведено урок «Виразне й усвідомлене читання віршів Лесі Українки» в 6 класі. На уроці практикувалися такі види робіт: літературний диктант, створення асоціативного куща «Краса поезії», декламування віршів Лесі Українки, написання есе «Після уроку я зрозуміла (зрозумів)…» Учні виразно та вдумливо читали, коментували , аналізували та декламували поезії напам'ять, працювали в групах і виписували художні засоби.

Переглядів: 79 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 10.12.2020 | Коментарі (0)