Головна » 2020 » Грудень » 07

На самої Катерини

Припадає День хустини

То ж вітаєм жінок нині

При двічі святковій днині!

Відкривайте свої скрині

Й діставайте по хустині

Учні та педагоги Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів приєдналися до флешмобу "Зав’яжись на Катерини у бабусину чи мамину хустину!", з нагоди Всесвітнього Дня української хустки, яка вважалася оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм.

Відроджуємо, поважаємо, пропагуємо наші українські традиції!

Перегляньте відео

Переглядів: 77 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 07.12.2020 | Коментарі (0)

6 грудня – свято чоловіків, які захищають спокій наших домівок, лицарів, здатних завжди підставити своє сильне плече чарівній половині людства.

Учнівський та педагогічний колектив Монастирецької СЗШ вітають усіх чоловіків, які працюють, навчаються та випускників школи з Днем Збройних Сил України.

Звертаємось до солдатів і офіцерів, до тих, хто в строю, хто нині на захисті України, хто піклується про її безпеку та обороноздатність, щодня щиро, вірою і правдою служать Українському народові. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами. Тож прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України!

Козацької мужності, богатирського здоров’я, незламної сили волі та віри в перемогу! Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі!

Слава Україні! Слава її Збройним Силам!

Перегляньте відео

Переглядів: 84 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 07.12.2020 | Коментарі (0)