Головна » 2020 » Грудень » 11

11 грудня 2020 року у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ст. ім. проведено годину спогад «Андрій Мельник – наш герой», приурочену 130 роковинам від Дня народження визначного політичного і державного діяча, Голови ОУН, полковника Андрія Мельника. Вчитель історії Марія Вовк. відзначила велику роль А.Мельника і січового стрілецтва, які в боротьбі за Українську державу стояли на смерть, відстоювали ідеологію державотворення, яка сьогодні передалася нам. Учні розповіли про життєвий шлях українського військового діяча та переглянули документальний фільм, який відображав життєвий шлях А.Мельника, національну ідею та його боротьбу за волю України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять А.Мельника, який віддав своє життя за суверенну українську державу.

Біліотекар Ганна Кваснікевич представила в шкільній бібліотеці виставку книг « З Україною в серці». Школярі мали змогу переглянути літературу, яка відображає життєвий шлях Андрія Мельника, національну ідею та його боротьбу за волю України.

Переглядів: 90 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 11.12.2020 | Коментарі (0)

Вчителем української мови та літератури Наталею Прокопович проведено урок-проєкт "У чарівному світі казки" в 5 класі.

На уроці практикувалися такі види робіт: незакінчене речення, "Впізнай героя", "Мікрофон", робота в парах, обговорення учнівських ілюстрацій.

Учні поринули в чарівний та захоплюючий світ казки, мали можливість пізнавати й аналізувати казки.

Переглядів: 89 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 11.12.2020 | Коментарі (0)