Головна » 2020 » Листопад » 16

Кожен з нас повинен прагнути підтримувати принципи терпимості, взаємної поваги та мирного співіснування. Саме сьогодні, в День толерантності, наша школа вкотре долучилася до створення комфортного середовища для кожного з шкільної родини. Класними керівниками  проведено   ряд заходів: казка « Толерантність» (2 клас),  гра-квест «Квітка толерантності» (4 клас)  та  тренінгове заняття «Вчимося бути толерантними»  ( 6 клас).  В процесі проведення заходів учні виявили кращі риси свого характеру та показували  рівень  своєї толерантності.

 В холі школи було оформлено інформаційний стенд, який нагадував учням, вчителям про значимість Міжнародного дня толерантності. Навчання толерантності починається з дітей, яких варто вчити не просто бути «такими як всі», а, поважаючи інших, висловлювати свою точку зору та відстоювати власну позицію.

Переглядів: 101 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 16.11.2020 | Коментарі (0)

Людина починається з добра,

Із ласки і великої любові.

Із батьківської хати і двора,

З поваги, що звучить у кожнім слові.

Сьогодні, 13 листопада, у світі та в нашій Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів відзначається День доброти. Учні 8 класу разом зі своїми класним керівником Марією Карпінець організували в цей день акцію доброти та милосерддя. Було неймовірно приємно і зовсім неочікувано. Адже кожному з нас завжди приємно отримати "серце любові, добра та поваги", та слід пам’ятати, щоб отримувати - слід подарувати таке ж "серце" іншій людині, при цьому не очікувати на вдячність!!!

Це привід замислитись, наскільки важливо робити, на перший погляд, елементарні речі: дякувати, посміхатись, казати привітні слова.

Учні 8 класу провели годину спілкування «Добро починається з тебе». Створили ланцюжок добрих справ, підсумовуючи добрі діла, які вони зробили, кому допомогли, підтримали тих, кому це потрібно та створили «квітку добра»

2 клас спілкувалися на класній годині «Посели добро в серці». Під час якої школярі ще раз переконалися, що у світі, наперекір усьому, перемагають закони співчуття, щирості та доброти.

Наша школа – маленька сім’я. Хочеться, щоб у нашій сім’ї завжди панували добро, взаємоповага, не було сварок, лихослів’я, щоб наша школа стала територією Добра. На протязі дня учнівський парламент створив скриньку добрих слів. Бажаючі змогли написати добрі слова, які символізують тепло та доброту

Хотілося б, щоб у цей день всі ми просто озирнулися навколо себе і усвідомили, що поряд з нами є так багато людей, які чекають нашої посмішки, підтримки та розуміння. Нам варто спробувати виявляти доброту до всіх і повсякчас. Для цього не потрібні спеціальні дати.

У цей день ми закликаємо вас: потрібно намагатися бути добрим до всіх. І не просто добрим, а добрим безмежно і безкорисливо.

Добра багато не буває! Тож, давайте творити ДОБРО

перегляньте відео

Переглядів: 78 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 16.11.2020 | Коментарі (0)

В останній день тижня української мови, присвячений Дню писемності та мови був проведений конкурс читців віршів про мову і слово «Мово рідна, квітни і шануйся!»

У конкурсі брали участь 4-7 класи. Усі учасники продемонстрували достатньо високий рівень декламування та артистичне виконання. Найкращих виконавців згідно із зайнятими місцями нагороджено грамотами.

В підсумковому слові директор школи Оксана Федицька подякувала учасникам та організаторам конкурсу та побажала подальших перемог

​​​​​​      

Переглядів: 98 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 16.11.2020 | Коментарі (0)