Головна » 2016 » Жовтень » 2 » Свято квітів
19:01
Свято квітів

16 вересня 2016 року відповідно до плану роботи Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів відбулося свято “Осінній вернісаж», у якому взяли участь учні 5-11 класів.  

Цього року, як завжди, композиції підкорили всіх своєю оригінальністю, винахідливістю, неповторністю. Дуже широко  була представлена національна символіка.   Учні кожного класу представили композиції з квітів, придумали їм назви та підготували захист. А члени журі визначили найкращі композиції, які відповідали положеню до конкурсу. Перше місце посіли учні 5 і 9 класу, друге – розділили між учнями 6,7 та 8  класів, третє – 10 і 11 класи

 

Усі роботи разом створили неймовірну квіткову красу, якою милувалися учні й учителі школи.

   Одночасно свято квітів відбулося у Лопушнянській та Спринській школах.

Так у Спринській СЗШ І ступенів були представлені такі композиції: « я, вірю у тебе, Україно», «Україна – сонячна держава», «Ні – війні», «З днем народження, рідна Вітчизно моя», «Квітами всміхається земля», «Барви осені», «Без верби і калини нема України»

   Діти читали вірші про квіти, виконали пісні «Калинонька», «Чорнобривці», «Василички».

   Було проведено вікторину на тему: «Український віночок». Діти дізналися багато нового про значення квітів у житті людини.

    У Лопушнянській СЗШ І ступенів  учні 1-3 класів взяли участь у проведенні свята.  Учні 1 та 2 класу виготовили композицію «Чарівні мелодії осені», яку захистили піснею»Осінь». 3 клас підготував композицію «Квітковий герб розцвів на славу, як символ наої держави» .

Анна Кміть продекламувала вірш «Батьківщина».

   Кожна дитина розкрила себе у своїх роботах, показали нам свою фантазію і талановитість.

Переглядів: 469 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar