Головна » 2016 » Жовтень » 21

Козацькі забави

      13 жовтня, з нагоди святкування Дня Захисника України та Дня Українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці , у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів відбувся патріотично-спортивний захід «Козацькі забави» між учнями 5-11 класів. Учні були поділені на дві команди: Сокіл і Прикарпатська Січ. Хлопці показали свою спритність, силу та знання історії і традицій українського козацтва. 
    За замаганнями юних козаків залюбки спостерігали учні школи та вчителі. Хлопці довели, що козацькому роду нема переводу.  Були проведені спортивні естафети, змагання по армреслінгу, виконання танцю гопак, приготування кулішу та інші цікаві і веселі конкурси.  Програму вели дві ведучі Безик Юлія та Гриненко Юлія.

 Хоч які б не були серйозні конкурси та випробування, у «Козацьких забавах» перемогла дружба. Глядачі активно підтримували команди, не шкодуючи оплесків та щирих посмішок. Школярі показали,  що  їх  справді  можна  називати  нащадками  славних   козаків,   адже  для  цього  вони  мають  все:  і  сміливість,  і  відважність.  Команди   були  швидкими,  веселими,  винахідливими,  сильними та дружними. 

Переглядів: 300 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 21.10.2016 | Коментарі (0)