Головна » 2016 » Жовтень » 2 » День миру
19:05
День миру

Людина створена природою для миру, 
а не для війни,
народжена для радості,
а не для горя...

                        Франсуа Рабле

Мир кожній дитині і країні в якій вона живе! Такі слова звучали з вуст дітей на урочистій лінійці « Голуб миру пролети над нашою землею» 20 вересня 2016 року. У той момент, коли питання миру є особливо нагальним для  країни, усі бажання, усі сподівання і мрії  пов’язані з мирним майбутнім України.  Учні 1-11 класів декламували вірші про мир, співали пісень та промовляли гасла: «Голуб МИРУ, прилети! Україну захисти!» , «Право  народів на мир» Україна – мирна держава!»,  «Ми проти війни!», «Ми хочемо миру!»

      Учні Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів виготовили паперових голубів – знак миру, якій нагадуватиме кожному якою ціною завойований мир на планеті, і як діти цінують і розуміють значення чистого мирного неба та яскравого сонця.  Цих голубів вони прикріпили кожному педагогу та учню школи  з побажанням миру  рідній Україні. Наш голуб миру залишиться в наших серцях. А ми і надалі будемо продовжувати дарувати світу добро і усе найкраще.

 

     До святкування Дня миру приєдналася і Спринська СЗШ І ступенів, де була проведена виховна година на тему: «Хай сонечко миру нам сяє всі дні,, хай більше ніколи не буде війни». У проведенні свята взяли участь усі учні та вчителі школи. Вчитель Бахновська Н.М. провела бесіду про те, яке значення миру у житті людини і що потрібно робити для цього, щоб у світі панував мир. Діти читали вірші, співали пісні про сонечко і мир, про рідну Вітчизну.

Колективно склали і написали листа українському солдату, який в наш час захищає Україну від ворога на Сході. Потім запустили у небо синьо-жовті кульки.

     У світі без миру, дружби, взаєморозуміння не прожити. Це повинен розуміти кожен і йти з цією думкою по життю. Нехай же увесь світ почує голоси наших маленьких українців: "Хай буде мир на всій Землі!"

 

Переглядів: 315 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar