Головна » 2020 » Жовтень » 25

З метою вивчення нових форм і методів роботи з дітьми, активізації пізнавального інтересу до історії, розширення й поглиблення знань та умінь з предмета та залучення до позакласної роботи школярів з 19 по 23 жовтня в Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя Марії Вовк проходив тиждень історії.

Впродовж тижня пройшло чимало цікавих та змістовних заходів. Розпочався він з урочистої лінійки «В гостях у богині Кліо. Знайомство з історією». Учні долучилися до колажу « Я - частина історії», обмальовуючи свої долоньки на дереві.

Школярі знайомилися з новинками сучасної історії. 7-9 класи взяли участь в конкурсі на кращий кросворд, загадку, ребус, головоломку. 6 клас поринув у заочну мандрівку «Сім чудес», присвячена стародавньому світу. 9-11класи позмагалися у конкурсно-розважальній програмі «Я люблю Україну». В останній день тижня було підведено підсумки та нагороджено найактивніших учасників.

Сподіваємося, що тиждень історії, який пройшов під гаслом „Сьогодні – знавці історії, а завтра – її творці”, створив сприятливі умови для виявлення набутих навичок у нетрадиційних формах роботи та допоміг учням розширити й поглибити свої знання з предмету.

Переглядів: 88 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 25.10.2020 | Коментарі (0)

23 жовтня в нашій школі відбулося «Свято німецького алфавіту». Учні 5 класу зовсім недавно почали вивчати німецьку мову і роблять тільки перші кроки, але їм уже є чим пишатися. Діти, разом із своїм вчителем Марією Карпінець, зробили захоплюючу подорож в чудову країну, яка називається «ABC-Land». П’ятикласники показали, що вони недарма вивчають німецьку мову: декламували віршики, співали пісеньки на німецькій мові, рахували, змагалися у конкурсах. Отже, перші випробування позаду. Ще багато цікавого і складного чекає на них попереду, ще багато доведеться вчитися на уроках німецької мови, але вже зараз видно, що їм це подобається, а ми, в свою чергу, задоволені результатами.

Переглядів: 82 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 25.10.2020 | Коментарі (0)

З метою підвищення рівня організованості, культури поведінки, заохочення школярів до дисципліни та порядку учнівською радою Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів було проведено гру « Таємне опитування». Активним правом були наділені педагоги та учні 5-11 класів. Було подано дві номінації: найчистіший та найдисциплінованіший клас школи. У таємному голосуванні взяло участь 59 виборців. Перемогу здобув у двох номінаціях 8 клас, друге місце – 9. Учні були нагороджені грамотами.

Переглядів: 81 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 25.10.2020 | Коментарі (0)