Головна » 2020 » Жовтень » 03

Поміж багатьох свят у календарі є день , коли у вчителів особливо піднесений і радісний настрій. День вчителя, коли школа майорить осінніми квітами і посмішками школярів та педагогів. Відбулося таке свято і у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів. Цього року воно було особливим , адже день розпочався у церкві з спільної молитви за педагогів, які відійшли у вічність.

Гучні оплески та музика з порогу запрошувала вчителів до школи. Потім розпочалися уроки, на яких учні 9-11 класів, побували в ролі учителів та класних керівників. Виконуючи свої обов’язки, вони відчули наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця. Приємною нотою в цей день також став концерт «Серце віддаю дітям».

Головними учасниками дійства став учнівський парламент, який привітав вчителів не тільки теплими словами, а й чудовими сюрпризами. Всі класи дарували для них тепло та радість з усмішкою на обличчі. Одні співали, інші танцювали, показували смішні сценки, робили пародії, розповідали смішні історії про вчителів, а от учні 1 класу порадували своїми цікавими привітаннями – віршиками. Гриненко Тетяна, голова учнівського парламенту, вирішила трішечки пожартувати та підготувала інтерв’ю з вчителями. Особливу увагу діти приділили ветеранам шкільної праці, яких відвідали та запросили на свято. Було багато позитивних емоцій , сміху і сліз радості.

Вчителі, в свою чергу, подякували всім за подароване свято, позитив і гарний настрій.

Дорогі вчителі!  

Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів!

Переглянути відео

Переглядів: 98 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 03.10.2020 | Коментарі (0)

        За вікнами осінь... Золота пора року, що вражає багатством кольорів, плодів, фантастичним поєднанням фарб. Саме в цей час природа щедра на матеріали для виробів: осінні квіти, гірлянди з жовтого листя, грона горобини, овочі, фрукти, ягоди. Щорічно в нашій школі проходить конкурс-виставка осінніх композицій «Дари осені» серед учнів 1-11 класів. На виставці "ГарноFest -2020", яка відбулася під девізом "Дивися і дивуйся!"з дотриманням карантинних вимог були представлені найрізноманітніші роботи: квіткові букети, вироби з природного матеріалу, композиції з овочів. Вражало різноманіття природного матеріалу і фантазія учасників. Школярі з натхненням підійшли до створення композицій. Поробки дітей довели, що якщо мати фантазію та вправні руки, можна звичайні фрукти, овочі та квіти перетворити на справжні шедеври. Дякуємо всім за участь у виставці та за свято, готуючись до якого можна проявити свої осінні фантазії, уміння в поробках з природного матеріалу та насолодитися золотими кольорами осені.

дивитися відео

Переглядів: 87 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 03.10.2020 | Коментарі (0)