Головна » 2020 » Жовтень » 18

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день Святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

З 12.10 по 16.10.2020 р. у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів відбувся ряд заходів, приурочених Дню захисника України та Дню Українського козацтва.

Розпочалися святкування з тематичної лінійки «Мужність і відвага крізь часи і покоління» та уроків Мужності «Сила нескорених».

Протягом тижня класні керівники провели години спілкування на тему: "Ми - майбутні захисники", «Подвиг героїв нам не забути», " Нащадки козаків ". Діти поринули в епоху славетних козаків, пригадали традиції наших пращурів та уславили пам'ять захисників України.

13 жовтня - концертна програма « З Україною в серці», де привітали своїх односельчан-учасників АТО, всіх українських воїнів та працівників школи.

Вчитель історії Марія Вовк підготувала вікторину «Ми - роду козацького діти». Змагання пройшли весело та цікаво. Команди продемонстрували швидкість та витривалість, показали знання з історії козацтва та кулінарній майстерності. Все це подарувало прекрасний настрій не тільки учасникам свята, а й усім присутнім. Кожний учасник був нагороджений солодким сюрпризом.

На завершення тижня організовано конкурс малюнка «Я намалюю світ цей без війни».

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

Переглядів: 89 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 18.10.2020 | Коментарі (0)