Головна » 2019 » Травень » 22

А ми знову подорожуємо...
У п'ятницю, учням Монастирецької СЗШ І-ІІІ ст. випав шанс відвідати дитячий фестиваль " Книгоманія" у Львівському Палаці Мистецтв. Школярі взяли участь у грі-квест " Супергерої рятують планету". Ця гра передбачала активність дітей на трьох просторах планети: підводному та морському світі; непрохідних джунглях , а також учні наблизилися до птахів, гірських вершин та взяли участь у наукових дослідах.
А пізніше ми продовжили активний відпочинок у Дитячій планеті " Скай парку". Школярі пострибали на батутах, піднялися на скалодром, розважалися на повітряних подушках, надувних гірках та знайшли чимало інших цікавих занять.
Просто в захопленні і під враженнями повернулися додому.

Світлина від Марії Карпінець.

Світлина від Марії Карпінець.

Переглядів: 170 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 22.05.2019 | Коментарі (0)

Кожна нація, кожен народ має свої звичаї та традиції. Вишиванка є споконвічним символом українського народу, це – національна святиня, що несе в собі духовне багатство, мудрість і зв’язок багатьох поколінь, який не переривається віками. Сьогодні вишиванка – не просто генетичний код української нації. Це – наш, визнаний світом бренд.
Третій четвер травня, українці у всьому світі відзначають свято свого національного одягу – вишиванки. Учні, вчителі та батьки Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів долучилися до акції “Одягни вишиванку” . Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці, що таке свято об’єднує і вчителів, і учнів різних класів.

Переглядів: 180 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 22.05.2019 | Коментарі (0)

У важкі часи іноземної неволі українці, плекаючи віру в національне визволення, зв’язували свої надії з козацтвом. Вже давно минули дні Запорізької Січі, але козацтво існує, як живиться в кожній людини прагнення до вільного та незалежного життя. У глибині душі кожного українця живе козак, воїн, який за рідну землю без роздумів віддасть своє життя.
З метою патріотичного виховання учнівської молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомої, активної громадянської позиції, здорового способу життя у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 

 

 

 

Переглядів: 171 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 22.05.2019 | Коментарі (0)

Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Свято Букваря – здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників – освоєння Букваря. Відтепер першокласники вміють читати та писати, і ніщо не зупинить їх у захоплюючій подорожі Країною Знань! 
Урочисто й цікаво пройшло прощання з Букварем в учнів 1 класів Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів. З нагоди радісного і разом з тим трішки сумного свята в житті маленьких першокласників зібралися гості – вчителі, учні, батьки. Перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні не залишили байдужими нікого. Свято закінчилось та спогади про нього будуть з нами все життя. 
Гарної Вам мандрівки стежинами знань, маленькі школярі!

 

 

 

Переглядів: 279 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 22.05.2019 | Коментарі (0)

Кожного року другої неділі травня у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ст. традицією стало святкувати День Матері – близьке і дороге нашому народу свято, тому що в душі його завше живе любов до: Матері Божої –найсвятішої Богородиці, матері – України – нашої любої Вітчизни, і матері рідної, якій завдячуємо своїм життям.
Тому 10 травня школярі провели свято з нагоди Дня матері. «Мама! Найдорожче слово в світі!» - такими словами учні розпочали свій захід, метою якого було привітати маму, подарувати їй свою любов та повагу. Безумовно, День матері - одне з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притисне до серця і буде самовіддано любити свою дитину незважаючи ні на що. 
З дитячих вуст звучали найщиріші слова подяки матерям та бабусям, емоційно і дуже зворушливо линули пісні у виконанні маленьких учнів.
Директор школи Федицька О.С. подякував за чудове свято учням та всім іншим учасникам, які долучилися до його організації.
Вітаємо вас матері, з вашим Днем! Нехай ваші діти люблять вас, цінують вас, і дають своїм дітям те тепло, яке повсякчас отримують від вас.

 

 

 

Переглядів: 174 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 22.05.2019 | Коментарі (0)