Головна » 2019 » Травень » 22 » День Матері
09:26
День Матері

Кожного року другої неділі травня у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ст. традицією стало святкувати День Матері – близьке і дороге нашому народу свято, тому що в душі його завше живе любов до: Матері Божої –найсвятішої Богородиці, матері – України – нашої любої Вітчизни, і матері рідної, якій завдячуємо своїм життям.
Тому 10 травня школярі провели свято з нагоди Дня матері. «Мама! Найдорожче слово в світі!» - такими словами учні розпочали свій захід, метою якого було привітати маму, подарувати їй свою любов та повагу. Безумовно, День матері - одне з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притисне до серця і буде самовіддано любити свою дитину незважаючи ні на що. 
З дитячих вуст звучали найщиріші слова подяки матерям та бабусям, емоційно і дуже зворушливо линули пісні у виконанні маленьких учнів.
Директор школи Федицька О.С. подякував за чудове свято учням та всім іншим учасникам, які долучилися до його організації.
Вітаємо вас матері, з вашим Днем! Нехай ваші діти люблять вас, цінують вас, і дають своїм дітям те тепло, яке повсякчас отримують від вас.

 

 

 

Переглядів: 174 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar