Головна » 2019 » Травень » 28

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в школу в другій, третій і так далі клас, радіють цьому довгоочікуваного дня. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і зубріння.
Але для деяких закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями … Для тих, хто цього року закінчує школу, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті. Вони начебто і не зовсім дорослі ще, але вже й не діти. Попереду ще море тривоги у вигляді ЗНО та вступу до вузів.
По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів. Найкращих слів і наймудріших порад добирали одинадцятикласникам вчителі, гості, батьки. Чимало учнів школи одержали Похвальні грамоти та Листи за успішне навчання, перемоги у олімпіадах, конкурсах. 
І ось настала довгоочікувана хвилина, коли пролунав останній дзвінок, сповістивши про закінчення 2018-2019 навчального року.

 

 

 

Переглядів: 174 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 28.05.2019 | Коментарі (0)