Головна » 2018 » Листопад » 26 » Тиждень безпеки дорожнього руху.
09:45
Тиждень безпеки дорожнього руху.

В Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.
Протягом тижня діти нашої школи мали можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки, значення деяких з них.
Велика увага приділяється вивченню правил дорожнього руху з учнями молодших класів, адже саме вони найменше знають про безпечне поводження на дорозі. Під час бесід , розглядання ілюстрацій, читання художніх творів, створення ігрових ситуацій дітям початкової школи надавалась можливість запам’ятати та вивчити правила безпечних ігор поблизу дороги.
Учні переглянули відеофільми та мультфільми про правила дорожнього руху «Дітям про правила дорожнього руху», «Азбука дорожньої безпеки» (для учнів 1-5 кл.) , «Ціна не уваги. Присвячується пішоходам» (для учнів 6-11 кл.).
В кінці Тижня безпеки дорожнього руху був проведений квест «Азбука дорожнього руху» для учнів 1-4 класів .
Школярі взяли участь у шкільному конкурсі малюнків на тему «Мій найкращий друг – дорожній рух» .
Кожен день був цікавим, корисним та різноманітним. Робота педагогів допоможе дітям убезпечити себе в реальному житті на дорозі та принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість ДТП за участю дітей. У майбутньому ці діти стануть відповідальними водіями і уважними пішоходами, а це означає – рух на наших дорогах буде безпечним і комфортним.

 

 

 

Переглядів: 194 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar