Головна » 2018 » Листопад » 7 » Свято осені
09:00
Свято осені

Традиційно кожного року в усіх школах відбувається Свято осені. Діти представляють композиції з овочів, фруктів, квітів та з усього, чим багата природа.
Завітало свято Осені і до Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів. А й справді, як не відзначити цю чарівну пору року і не влаштувати свято? Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах. А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою.
Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи. Ніхто не залишився осторонь, всі учні мали змогу продемонструвати фантазію та уміння створювати чарівні композиції. Чого там тільки не було! І незвичайних форм гарбузи, і грибочки, і яблука, які переливалися відтінками зеленого, червоного, жовтого . 
Всі роботи представлені школярами настільки вразили своєю пишністю та незвичайністю, що журі не змогло визначитись з 1 місцем, адже всі його заслуговували.
Виставка гарно розвиває творчу уяву учнів, допомагає об’єднати інтереси всієї родини для виконання цікавої справи. Вона заряджає своїм позитивом усіх відвідувачів, дарує естетичну насолоду, заохочує усіх приєднатися до колективної творчості.

 

 

 

 

Переглядів: 194 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar