Головна » 2021 » Червень » 6 » Екскурсія в Дрогобич
21:14
Екскурсія в Дрогобич

З метою підвищення пізнавальної активності, розширення світогляду, організації змістовного дозвілля, учні 5- 6 класів разом з класними керівниками Лесею Супик, Іваном Добрянським та асистентом вчителя Тетяною Демчишин здійснили поїздку за маршрутом: Монастирець- Дрогобич- Нагуєвичі- Монастирець. Школярі побували в кінотеатрі " Прем'єра", переглянули фільм " Кролик Петрик"(другу частину). Це було дуже цікаво та захоплююче. Вони поїли поп-корну. Особливо, що запам'яталося дітям - це головний герой " Кролик- Петрик" та інші вухаті бешкетники. Поки Томас Макгрегор і Беа проводять медовий місяць, Петрик тікає з дому. Потім Петрик опиняється втягнутим в інше життя, про яке він ніколи навіть не знав..

Учні мали можливість побувати в серці старого міста, центральної площі Дрогобича. Діти піднялися на Ратушу, оглянули її з висоти польоту, а також ознайомилися з історичними пам'ятниками: Юрія Дрогобича, видатного філософа, астронома та педагога епохи Відродження. Діти побували біля пам'ятника Степана Бандери і Тараса Шевченка та прослухали історію походження герба.

На завершення краєзнавчо- пізнавальної екскурсії відвідали рідну землю І.Франка. Поринули у дитинство, оглядаючи " Алею казок" поета. Враження та емоції, які учні отримали під час екскурсії, залишаться в пам'яті надовго...

Переглядів: 102 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar