Головна » 2021 » Червень » 01

У Міжнародний день захисту дітей класний керівник 5 класу Леся Супик разом з асистентом вчителя Тетяною Демчишин організували мандрівку-екскурсію у ліс до каплички Івана Хрестителя, тому що діти мають право на відпочинок. Дорогою до лісу було дуже цікаво та весело. Учні роздивлялися на дерева, рослини та відгадували їхні породи. Біля каплички учні попили свяченої водиці та пообідали на природі. Повні сил та енергії, радісні, з позитивними емоціями повернулися до школи.

Переглядів: 93 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 01.06.2021 | Коментарі (0)

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

Наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим та радісним.

Саме таким виявився сьогоднішній день для учнів Монастирецького ЗЗСО І- ІІІ ступенів, який пройшов у іграх, вікторинах та конкурсах.

Дорогі діти! Зичимо вам приємних несподіванок, щирих усмішок та надійних друзів. Нехай дитинство буде яскравим, радісним, захоплюючим, сповнених любові та добра❤❤❤

На зображенні може бути: 4 людини, дитина, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 7 people, including Марта Піцур, дитина, люди стоять та у приміщенні

переглянути відео

Переглядів: 93 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 01.06.2021 | Коментарі (0)

28 травня учні Монастирецького ЗЗСО І -ІІІ ступенів взяли участь у І етапі військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) у Ралівській ТГ. Нашу школу представляли Вітик Роман, Том'як Назарій, Чіпак Михайло, Іванчук Назарій, Супик Христина, Микулич Марія, Іванчук Вероніка, Макар Сергій та Васьків Петро. Під час гри кожен учасник продемонстрував свої вміння, знання і навички з історії, фізичної та військової підготовки, а також проявив кмітливість, винахідливість та згуртованість у вирішенні поставлених завдань.

Ми вітаємо нашу команду та її керівників за досягнутий результат.

Тільки спільними зусиллями ми можемо досягати гарних результатів! Щиро вдячні всім за роботу! ❤❤❤

 

Переглядів: 105 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 01.06.2021 | Коментарі (0)