Головна » 2021 » Червень » 13

По-особливому урочисто минув сьогоднішній день для випускників Монастирецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Передзвін останнього дзвінка сповістив їм про нову сторінку у житті, залишивши у минулому дитинство, безтурботність, усе найперше і найкраще.

Із вітальним словом до випускників звернулася директор школи Оксана Федицька, поблагословив дітей на щасливу дорогу отець Віталій, також прозвучали слова подяки вчителям від батьків випускників Івана Хавули та Лесі Цимбаляк. Звучали вітальні слова класного керівника Наталії Прокопович та першої вчительки Марії Симів, прощальні та вдячні виступи випускників, лунали дзвінкі вірші від першокласників.

Дзвінкими переливами покликав останній дзвінок випускників у свій клас на останній урок.

Дорогі випускники! Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

 

Переглядів: 112 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 13.06.2021 | Коментарі (0)

Неймовірно, нетрадиційно, неочікувано, неперевершено, різнокольорово – саме так пройшло свято Останнього дзвоника для 2-8 та 10 класів. Здивовані були всі присутні, адже свято розпочалося не з традиційної лінійки та напутніх слів, а з Подячної Служби Божої з нагоди закінчення 2020- 2021навчального року. Після цього на школярів чекали інтелектуальні ігри. Для 7-8 і 10 класів організовано квест " У пошуках Останнього дзвоника". Учням було підготовлено різні станції, які вони мали пройти та отримати підказку-пазлик: де схований дзвоник.

Зі словами привітань звернулася директор школи Оксана Федицька. Заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Прокопович нагородила учнів Похвальними листами за високі досягнення у навчанні та побажала усім міцного здоров'я та нових звершень.

Усіх вітаємо зі святом! Учням бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень,а учителям - творчого завзяття.

Дякуємо нашим батькам за співпрацю,підтримку та розуміння.

Переглянути відео

Переглядів: 95 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 13.06.2021 | Коментарі (0)

Прощавай, початкова школо!

Закінчення 4-го класу – знаменна подія для молодших школярів. Діти стають дорослішими. Це завершення певного етапу, прощання з першою вчителькою.

Як одна прекрасна мить пролетіли 4 роки навчання в початковій школі. За цей час школа стала для четвертокласників другою домівкою. Вони подорослішали, отримали ґрунтовні знання і своїми успіхами у навчанні довели, що готові стати п`ятикласниками.

На святі діти співали пісень, декламували вірші, розповідали про себе та переглядали презентацію “Згадати все. Фотоколаж 1-4 класи”.

Бажаємо вам дорогі школярі сміливо і впевнено рухатися життєвою дорогою, досягати нових вершин, успіхів вам і натхнення!

Переглядів: 96 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 13.06.2021 | Коментарі (0)