Головна » 2018 » Грудень » 22 » «Дружба – найбільший скарб»
10:00
«Дружба – найбільший скарб»

21 грудня з учнями 5 класу Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів класний керівник , Супик Л.Д., провела заняття з елементами тренінгу «Дружба – найбільший скарб».
Мета заняття: навчити дітей цінувати дружбу, розвивати комунікативні здібності та емоційну сферу дітей, створювати атмосферу співпраці під час заняття, згуртувати класний колектив, виявити індивідуальні особливості кожної дитини.
Леся Дмитрівна з школярами говорила про одне з найбільших багатств, що може мати людина – про дружбу.
Переступаючи поріг нашої школи, дітлахи кожного дня зустрічаються у класній кімнаті. У них спільні завдання, інтереси, радощі, тривоги. Усіх їх називають класом, але вони є різними. Кожний з них є розумний і працьовитий, здібний і талановитий. 
З другом завжди цікаво, бо є спільні інтереси, йому можна довірити свої думки, поділитися переживаннями. П’ятикласники з цікавістю дивляться на «Квітку дружби». Свої кольорові пелюсточки вона розкриє діткам за умови виконання «Правил дружби».
«А яким буде ваш клас?» - запитала Леся Дмитрівна. 
«А ви відчуваєте, як у ваших долоньках з’явилося тепло, це маленьке сонечко від ваших добрих сердець зігріває їх. У когось ручка була холодною, і швидко зігрілася від руки сусіда. Ви відчуваєте тепло долонь, радість від ваших чарівних посмішок. Ми разом – велике сонечко, воно не спалює, а ніжно зігріває наші душі. поблискуючи радісними іскорками в ваших очах.»
Ми єдине ціле!

 

 

 

 

 
Переглядів: 228 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar