Головна » 2018 » Грудень » 07

День Збройних сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні. Воно з'явилося ще в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. День збройних сил України щорічно відзначають 6 грудня. Саме цій даті і була присвячена урочиста лінійка, проведена у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів цього дня.
6 грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.
Проте ,День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.
До подяки воїнам АТО долучились наші учні. Діти сплели маскувальну сітку, виготовили листівки, якими вони привітали своїх захисників, які захищали наш мир і спокій, малювали малюнки, висловлюючи своє бачення сильного, мужнього та вірного Батьківщині солдата. Школярі зібрали продукти харчування, а також провели благодійну ярмарку виручені кошти з якої пожертвували на потреби наших військових.
Також наша школа долучилась до акції «Запали свічку пам’яті Героям».
Любі захисники Вітчизни, дорогі наші хлопці! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі.

 

 

 

Переглядів: 183 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 07.12.2018 | Коментарі (0)