Головна » 2018 » Листопад » 26 » День Гідності та Свободи
10:20
День Гідності та Свободи

Над поняттям «гідність» замислювався кожен. Гідність — це внутрішнє відчуття благородства та власної відповідальності за своє життя та життя близьких, за їх свободу. Тому, починаю¬чи з минулого року, 21 листопада, українці будуть відзначати День Гідності та Свободи, щоб пригадати ім’я тих, хто віддав життя, здоров’я, мучився в тяжких умовах АТО, хто силою та волею боровся за Батьківщину та її незалежність, можливість жити краще.
День Гідності та Свободи у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів розпочався з інформаційних хвилинок. Класні керівники провели виховні години «Україна гідна свободи». У бібліотеці організовано тематичну виставку художньої літератури, в ході якої згадувалося історичне минуле України, географічні дані. Під час музичного флешмобу учні 5-7 класів співали патріотичні пісні, читали вірші про Україну та подій на Майдані, хвилиною мовчання вшановано пам’ять Героїв Небесної Сотні.
Ми повинні пам’ятати, звідки ми родом, де наше коріння, знати історію свого народу, його мову, звичаї, традиції та обряди. Плекаймо і будьмо горді за наші традиції, які у нашому модерному світі не тратять свого часу та краси, і так, як колись є повні глибокого змісту, поезії й символіки. Завершилося свято щирими слова¬ми:
Тож будьмо працьовиті і крилаті,
Учімося — це потрібно нам усім.
Душею будьмо щирі і багаті,
Бо ж Україна — 
це наш спільний дім!

 

 

 

Переглядів: 207 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar