Головна » 2021 » Травень » 27

Травень у нашій школі відзначився чарівним дійством «Прощавай, Букварику!" та "АВС Раrty". Учасниками цього незабутнього свята стали учні 1 класу.

Всі першокласники успішно оволоділи навичками читання та письма. Про що і звітували на святі. Діти гралися, співали, танцювали, декламували вірші, вітаючи головного героя – Букварика.

Проводити свято першокласникам допомагали класний керівник Ірина Місько, вчитель англійської мови Марія Дутко та музичний керівник Оксана Федицька.

Вся шкільна родина пишається здобутками наших першокласників і бажає їм надалі розвивати свої таланти та здібності.

Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався! І ми впевнені, що цей шлях буде легким та радісним!

 

Переглядів: 80 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 27.05.2021 | Коментарі (0)

День Героїв – це шана пам’яті лицарів, воїнів, борців, всіх відданих патріотів української нації, які поклали своє життя за волю України, без яких неможливо уявити наше сьогодення і майбутнє.

Учні Монастирецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів вшанували героїв України, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність нашої держави.

Вчитель історії Марія Вовк провела урок-екскурсію " Життя та творчість Є.Коновальця" та історичну годину пам'яті "Лицарі звитяги і слави". Школярі здійснили велопробіг до УГВР с. Сприня та підготували флешмоб "Пам'ятаємо... Шануємо..."

Наш святий обов’язок — продовження боротьби у якій віддали своє життя воїни УПА, Герої Небесної Сотні, воїни АТО. Честь і слава тим, хто нині стоїть на рубежах і оберігає наш спокій. Слава Героям!

На зображенні може бути: стоїть та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: Марія Вовк та стоїть

 

Переглядів: 77 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 27.05.2021 | Коментарі (0)