Головна » 2021 » Травень » 10

Зворушливе свято з нагоди Дня матері відбулося у Монастирецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Учні зібралися, щоб висловити свою любов і шану найдорожчій людині – рідній неньці, подякувати за любов і турботу, а також привітати всіх жінок і побажати їм здоров’я, щастя і Божого благословення.

З дитячих вуст звучали найщиріші слова подяки матерям та бабусям.

Дорогі жінки! Милі мами і бабусі!

Вітаємо вас зі святом – Днем матері! Мама – це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхам своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближчої і ріднішої! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров’я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку ваших оселях!

Переглянути відео

Переглядів: 73 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 10.05.2021 | Коментарі (0)

Сьогодні, в День пам’яті та примирення, ми схиляємо голову перед загиблими та висловлюємо пошану до тих, хто віддав життя за світ без війни. Їхній героїзм і жертовність нагадують про те, як легко втратити мир і як важко його повернути.

Учні і педагогічний колектив Монастирецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів принесли квіти до пам'ятника, присвяченому воїнам і запалили лампадки.

Педагоги нагадали здобувачам освіти про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловили повагу всім борцям проти нацизму, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.

 

 

Переглядів: 78 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 10.05.2021 | Коментарі (0)