Головна » 2021 » Березень » 29

Атестаційний період – важливий етап в житті кожного педагога. Досвід свідчить, що атестація розкриває динаміку професійного росту, демонструє майстерність, стає підсумком наполегливої професійної праці.

22 березня у Монастирецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося засідання атестаційної комісії І рівня. Проатестовано 7 педагогічних працівників.

Голова атестаційної комісії Оксана Федицька підводячи підсумок, зазначила, що підвищення компетентності педагогічного працівника – ключ до якісної освіти.

Бажаємо всім творчої наснаги та натхнення на освітянській ниві.

May be an image of одна або кілька осіб, people sitting, люди стоять та у приміщенні

 

Переглядів: 70 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 29.03.2021 | Коментарі (0)

21 березня – важливий день для кожного з нас. День, коли весь світ говорить про важливість інклюзії людей із синдромом Дауна, коли говорять про важливість поваги до їхніх потреб. З нагоди цього дня учні 2 і 5 класів організували надзвичайне свято з подарунками для сонячних дітей: Христинки та Назарчика.

Цьогоріч Монастирецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучилися до проведення акції #шкарпетуйся #LOTSOFSOCKS та виразили толерантність і підтримку людям з синдромом Дауна. Акція пропонує кожному відчути себе не таким, як усі, і зрозуміти, що значить жити під пильним поглядом оточуючих.

Для дітей з особливими освітніми потребами в закладі створена та функціонує кімната психологічного розвантаження, в яких діти мають змогу займатись з психологом, вчителем-дефектологом та за потреби відпочивати.

 

Переглядів: 76 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 29.03.2021 | Коментарі (0)