Головна » 2017 » Квітень » 2 » Зустріч птахів!
13:40
Зустріч птахів!

Нарешті ми дочекалися теплих весняних днів, що принесли з собою перші яскраві сонячні промені, зелені листочки та чудовий настрій. Повернулися з півдня невтомні мандрівники - птахи - і тепер чарують нас своїм чудовим співом. Для того, щоб допомогти провісникам весни, яка хоч із запізненням, але прийшла до нас, учні Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів 31 березня взяли участь у Всеукраїнській акції "Зустріч перелітних птахів", яка проходила під девізом «Більше птахів - менше шкідників - вищий урожай!»

Наші школярі - юні майстри столярної справи, представили 5 власноруч виготовлених шпаківень та розмістили їх на шкільних деревах.

Світлина від Ігор Бучко.Світлина від Ігор Бучко.

Ведучі започаткованого Дня зустрічі птахів - учениця 10 класу Гриненко Юлія та учень 11 класу Кокіндяк Роман закликали пам’ятати про охорону птахів не тільки в цей день, а завжди; розповіли прислів’я про птахів, провели захоплюючу гру «Загадка-відгадка» та випробували знання учнів з орнітології у веселій вікторині.

Давайте будемо зустрічати птахів новими будиночками, годувати їх і оберігати. І почуємо від них чарівний спів. Так вони щороку приносять нам навесні вістку про зародження ще одного витка життя!

Переглядів: 208 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar