Головна » 2019 » Лютий » 15 » Тиждень християнської етики
19:11
Тиждень християнської етики

З 4 лютого по 8 лютого 2019 р. у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів розпочато тиждень християнської етики під керівництвом Лабай О.Б.
У понеділок 4 лютого, велика шкільна родина зібралася на спільне виконання духовного гімну «Боже великий, єдиний». Також усі присутні склали намірення за твердість віри людей та кращу долю України.
До тижня християнської етики була приурочена виставка літератури і малюнків «Добро врятує світ». 
Цікавими та повчальними були конкурси, заочні подорожі, перегляди мультфільмів.
У вівторок 5 лютого було проведено загальношкільну акцію доброти «Віднови життя». Також з учнями 4 класу вчителем християнської етики був проведений урок на тему «Вчимося бути миролюбними» на якому діти у праці в групах змогли дістати докази того, що Ісус Христос є істиною і добротою.

У середу з учнями 5-7 класів провела урок-вікторину на тему «Біблійними стежками» на якому діти у праці в групах навчилися читати і працювати з текстом Святого Письма.

П’ятий день тижня християнської етики у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів. З учнями 2 класу вчителем християнської етики був проведений урок на тему «Земля мого роду». Також цього дня шкільна родина зібралася на спільну поминальну молитву за Небесну сотню і погиблих воїнів АТО під проводом духовного наставника о. Віталія. Усі присутні склали намірення за твердість віри людей та кращу долю України.
Виховання як процес — це закладення певної системи цінностей у свідомість дітей. І залежно від виховання формується характер, світогляд, пріоритети. Тому дуже важливим є те, чим керуються вчителі, яким довірено закладати такі цінності нашим дітям. Адже навчити читати, писати, рахувати не складає особливих труднощів. Значно важче навчити дітей послуху, поваги до батьків, терпіння, прощення, толерантності, взаєморозуміння, милосердя, любові до Бога і ближнього, ввічливості, чесності, співчутливості. Ось тому до безпосередньої роботи з учнями школи покликане і духовенство. З допомогою таких заходів дітям і молоді легше прищепити ті особливі моральні християнські цінності, з якими вони будуть йти впродовж цілого життя, щоб залишитися істинним християнином чи просто – людиною.

 

 

Переглядів: 252 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar