Головна » 2019 » Лютий » 21

Нам випало бути свідками подій драматичних і надзвичайно болючих, таких, що ввійдуть до підручників історії та будуть визначати наше майбутнє.
Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Полягли за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності.
З нагоди 5 річниці вшанування Героїв Небесної Сотні в Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів було проведено лінійку – реквієм «Загиблих, душі, Господи, прийми». Діти у віршованій формі розповіли про події тих днів на Майдані, згадали Героїв Небесної Сотні, вшанували пам'ять хвилиною мовчання. Учні 6 класу провели акцію «Подаруй свого Янгола героям», а учнів 9- 10 класів переглянули документальний фільм « Зима, що нас змінила». Школярі відвідали музей Новітніх героїв в опорному закладі "Рудківської СЗШ І -ІІІ ст. імені Володимира Жеребного".
У шкільній бібліотеці була представлена книжкова виставка «Героям Небесної Сотні присвячується…»
Ми не маємо права забути, що Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну. Флешмоб «Герб великого українського народу» став символом єдності і миру.
Слава Україні!
Слава Героям!
Україна – це на все життя!
Україна - понад усе!

 

 

 

 

Переглядів: 188 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 21.02.2019 | Коментарі (0)