Головна » 2016 » Грудень » 2 » Свято осені!
17:32
Свято осені!

24 листопада 2016 р. в Спринській СЗШ І ступеня було проведено шкільне свято на тему : "До побачення, прекрасна чарівнице !".

На свято діти запросили красуню Осінь разом зі своїми синами - місяцями Вереснем, Жовтнем і Листопадом, щоб попрощатися з ними і подякувати за дари та красу, яку подарувала всім Осінь. Місяці розповіли учням, звідки походить їхня назва, пограли в цікаві ігри. відгадали загадки та співали пісні про Осінь: "Ластівка", "Дари осені", "Урожай", "На городі".

 

Потім Осінь запросила всіх на город у володіння Гарбуза. Тут зібралися всі родичі Гарбузові. Вони розповідали, з якої країни прийшли, разом кружляли у веселому танку.

 

Тоді всі помандрували до лісу, де зустрілися з різними грибами. Осінь принесла прислів'я про хліб, але їх потрібно було закінчити. У грі взяли участь глядачі. Потім команди "Листочок" і "Хмаринка" провели цікаві конкурси: "Хто швидше", "Збери урожай", "Відгадай чий це листочок?".

Дівчата майстерно виконали танець: "Парасольки". Осінь подякувала всім за чудову зустріч і пообіцяла знову завітати через рік. свято пройшло цікаво і весело.

Відповідальний за НВП школи О.Курило

Переглядів: 323 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar