Головна » 2017 » Травень » 21 » Свято Букваря
11:20
Свято Букваря

Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Свято Букваря – здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників – освоєння Букваря. Відтепер першокласники вміють читати та писати, і ніщо не зупинить їх у захоплюючій подорожі Країною Знань! 
5 травня у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів першокласники дружно дякували і прощалися зі своїм найпершим підручником - улюбленим другом Буквариком: добрим, веселим, мудрим, цікавим, дбайливим і яскравим товаришем. Учитель, класний керівник Місько Ірина Стефанівна старанно провела школяриків від першої букви, першого складу до цілковитого освоєння букв та читання. Сьогодні їх не впізнати! Вони жваві, активні, весело щебечуть вірші, загадують загадки, представляють букви з алфавіту, співають пісні.
У гості до дітей завітали Абетка та мишенятко, яке допомогло школярам збирати квіти-букви і викласти навколо Абетки віночком. Кожна дитина з радістю говорить про значення і цінність кожної букви. 
На заході першокласники із задоволенням демонстрували свої знання та вміння з читання, виконуючи різноманітні вправи та завдання в ігровій формі. Вони із задоволенням допомагали казковим героям, бабусі та Гринькові, які завітали до них на свято. Батьки та гості насолоджувались музичними номерами, які виконували їхні діти.
Маленькі артисти були настільки задоволені своїми виступами! В оченятах світились радість, захоплення та гордість. А в очах батьків виднілися сльози. Адже, здається, зовсім нещодавно їх дітлахи вперше ступили на поріг рідної школи, вперше відкрили Букварик, прочитали своє перше слово…. 
А Букварику першокласники дружно і дзінкоголосо сказали:
Прощавай, Букварику!
Наш найперший друже!
Ми тобі Букварику,
Дякуємо дуже!
Свято закінчилось та спогади про нього будуть з нами все життя. Гарної Вам мандрівки стежинами знань, маленькі школярі!

Світлина від Ігор Бучко.Світлина від Ігор Бучко.Світлина від Ігор Бучко.

Переглядів: 257 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar