Головна » 2016 » Грудень » 19 » Святий Миколай
21:50
Святий Миколай

       День Святого Миколая – один з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому.

   До Дня Святого Миколая учні початкових класів Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів презентували казковий ранок «Святий Миколай, завітай до нас!». Вистава подарувала чудову атмосферу дійства, гарний настрій усім присутнім. У святі брали участь казкові герої: Маша і медвідь,  гноми та Білосніжка і чарівна фея, яка виконувала найзаповітніше бажання школярів. Але як завжди добро перемогло зло, а дітки настільки поринули у світ пригод, що кожного разу аплодували добрим персонажам та шквалом аплодисментів зустріли Святого Миколая. Неймовірна атмосфера панувала у залі, а щирий дитячий сміх зробив цьогорічне свято Миколая незабутнім для малюків школи. І у цей найочікуваніший  час для усіх дітей з'явився Чудотворець Миколай зі своїми помічниками – ангелами. Його радісно зустрічали школярі, заспівали безліч пісень та розповідали святому вірші, адже до цього дня всі вони готувалися старанно.                  

    Така величезна кількість щасливих дітей та дорослих мабуть вразила Чудотворця в саме серце, тому він із щедрістю випромінював чудодійну енергію добра і любові. Діти співали веселі пісні, грали в захоплюючі ігри і отримали солодкі подарунки від Святого Миколая, які спонсорував депутат Львівської обласної ради Ярослав Дубневич.

       Саме завдяки співпраці, талантам наших діточок, чудовим костюмам, продуманому музичному супроводу вдалося в повній мірі передати і розкрити духовність свята, донести важливість його для кожного з нас, посіяти нову надію в добро і злагоду, відчути, як з новою силою піднімається віра в серцях, як тягнеться душа до світла, як прагне миру і любові.

       Наслідуємо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.


 

Переглядів: 218 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar