Головна » 2017 » Травень » 31 » Останній дзвінок
21:26
Останній дзвінок

От і завершився ще один 2016/2017 навчальний рік. Здається, нещодавно учні нашої школи ось так, усі разом стояли на шкільному подвір’ї, вслухаючись у малинову пісню першого дзвоника, який сповіщав про початок навчального року. А сьогодні 26 травня 2017 року вже час його завершувати. 
На святково прикрашеному шкільному подвір’ї – учні 1-11 класів, їх батьки та педагоги школи. З останнім днем дитинства в школі попрощалися 6 випускників. На урочисту лінійку їх супроводжував класний керівник –Добрянський Іван Романович. 
Традиційно випускники звернулися із словами подяки до вчителів, батьків та класного керівника, вручивши їм в знак подяки чудові квіти. Із сумом в очах одинадцятикласники дякували долі за те, що народились в Україні, висловлювали віру в те, що у віках житиме рідна земля й довічно цвістиме калина, а також попрощалися зі своїми шкільними друзями.

Перш за все, учнів та гостей з чудовим святом привітав директор школи Оксана Федицька, яка побажала випускникам щасливої долі, а решті учнів гарних та веселих канікул.
Гарні побажання звучали для випускників від їхніх молодших друзів – учнів 1-го класу, які пообіцяли стати їм гідною заміною, отця Ігоря та голови батьківського комітету Хавули І.М.
Заступником директора Марією Стасишин було підведено підсумки навчального року. Найкращі учні школи нагороджені Похвальними листами.
І ось настає довгоочікувана мить – звучить останній дзвоник, який надають учень 11 класу Кокіндяк Роман та Невмержицька Анна-Софія.
І ось, пролунав останній дзвінок, який більше ніколи не покличе випускників школи на урок. Зробивши останнє коло пошани на шкільному дворі, випускники бурхливими оплесками були проведені на останній у їхньому житті урок. 
Натхненно, самобутньо, з надзвичайним почуттям закружляли в останньому вальсі випускники. 
Від імені педагогічного та учнівського колективів бажаємо випускникам щасливої дороги у доросле самостійне життя. А всім учням школи – гарного, приємного літнього відпочинку. До зустрічі в новому 2017/2018 навчальному році!!!

Світлина від Ігор Бучко.Світлина від Ігор Бучко.Світлина від Ігор Бучко.

Переглядів: 291 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar