Головна » 2017 » Січень » 3 » Новий рік
22:11
Новий рік

З Новим Роком, з Новим Щастям!

           Закінчення першого семестру навчального року  співпадає з довгоочікуваними Новорічними  та Різдвяними святами, яких так чекають  і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули. І з 30 грудня учні шкіл підуть відпочивати. Усі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає Місяць, Чарівна Ніч, Дід Мороз із Снігуронькою, подарунками  та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. 

 

       Чекали і дочекались!  Напередодні канікул, 29  грудня,  голова учнівського парламенту Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів Юлія Гриненко  організувала Новорічне свято для учнів, педагогів та батьків.  Всіх присутніх вітала директор школи Оксана Федицька.  

          Глядачі отримали багато  задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій.   Учні показали свої таланти  під час  виступів, співали багато пісень, сніжинки закружляли у новорічному танку.  Щедрувальники  з колядою завітали у хатину до  діда з бабою.  А наймолодші наші школярі закружляли   у хороводі коло красуні-ялинки.   Дід Мороз із Снігурочкою  привітали усіх з наступаючим Новим Роком, розважали у конкурсах, де  учні  проявляли  увагу, спритність,  ерудованість   та знання.  

Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться надовго!

Щиросердно вітаємо всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Хай Новий рік з добром до Вас прийде,

Мир усім, здоров'я, сміх і радість принесе.

Різдво з колядою хай завітає,

Щастям безмежним Вас благословляє!

Переглядів: 216 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar