Головна » 2018 » Лютий » 23 » Наші герої не вмирають ніколи
15:05
Наші герої не вмирають ніколи

Історія будь-якого народу містить періоди , дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки , коли пролили кров патріоти . Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.
20-21 лютого в Монастирецькїй СЗШ І-ІІІ ст. відбулися заходи, присвячені вшануванню пам’яті загиблих учасників Революції гідності. Учні провели флеш-моб «Я пам’ятаю» . Вчителем історії Вовк М.С. було проведено 
вечір -пам’яті «Наші герої не вмирають ніколи!»

Учні відтворили героїчні сторінки,тернистий шлях,який пройшла Україна до сьогодення . Кожне слово, що лунало з уст дітей, було сповнене щирого болю за втрачене життя кожного Героя ,бо, нажаль, горе не припинилося з розстрілом мирних протестувальників, а і по сьогоднішній день гинуть кращі сини України.
Віримо,що через короткий час у наші Україні запанує мир,закінчаться всі негаразди. Впевнені в щасливе майбутнє свого народу та країни.

 

 

 

В пам’ять про Героїв Небесної Сотні, які боролися і загинули за честь, за волю, за право бути Українцем, шкільна бібліотека запрошує переглянути матеріали книжково-ілюстративної виставки : «Українці- нація героїв».

 

Переглядів: 251 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar