Головна » 2017 » Травень » 21 » «Джура»
11:17
«Джура»

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра» Сокіл» («Джура»)
У Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів відбувся шкільний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), у якій взяли участь 2 команди: рій «Слава» та рій «Патріот». З початком військово-спортивного свята учасників, майбутніх захисників України привітала директор школи Оксана Федицька і побажала міцного козацького здоров'я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди. А для того щоб підняти бойовий дух, надати їм наснаги завітали на свято Джури козаки 7 класу.
Наші юні джури змагалися в 6 конкурсах та змаганнях . Тут же відбулося перше змагання «Візитка рою», «Впоряд», де рої показали свої вміння зі стройової підготовки і озвучили девізи. Рій «Слава» — «Перемогу здобути, або дома не бути! »; рій «Патріот» — «За синє небо, за жовте колосся боротися треб що краще жилося». Далі наші команди змагалися «Тачка», «Біг з перешкодами», «Стрибки у мішках», «Перетягування канату»
Команди показали високий рівень в усіх змаганнях. А також відбулося нагородження переможців гри. Компетентне журі визначило місця таким чином: І місце зайняв рій «Слава», ІІ місце - «Патріот»
Дякуємо всім учасниками за активну участь, а глядачам за те як вони підтримували своїх однокласників. 
Сподіваємося, що після цих змагань в учнів залишиться світла пам'ять про славні подвиги наших предків-запорожців і вже вкотре учні своїми добрими справами і вчинками довели, що козацькому роду нема переводу!
Нехай усім джурам таланить у всіх добрих справах, а доля береже від усіх негараздів і щедро стелить перед ними рушники достатку, віри в краще майбутнє України, любові та надії.
Слава Україні! Героям Слава!

Світлина від Ігор Бучко.Світлина від Ігор Бучко.

Переглядів: 244 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar