Головна » 2016 » Грудень » 19 » День Збройних сил України
19:46
День Збройних сил України

         25 років нашим Збройним силам! Ми пишаємось, що в цей нелегкий час наша оборона набирає обертів, наші збройні сили міцніють, стають досвідченішими, авторитет армії росте, а професія офіцера стає престижною.

         9 грудня у  Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів відбулася урочиста лінійка, приурочена до Дня Збройних Сил України. У наші дні, під час військових дій на сході країни, це свято набуває особливої актуальності.

        Учні та адміністрація школи запросили на свято воїнів АТО Курило Ігоря, Стадника Романа та Коханевича  Андрій -  випускників школи.  На свято прибув  Курило Ігор.

        Діти з захопленням слухали розповідь військовослужбовця про будні українських прикордонників. Курило Ігор розповів про свою службу та перебування в зоні АТО, про навчання  та харчування учнів на Сході України, поділився своїми планами на майбутнє.

        

На заході лунали вірші про героїчне минуле та патріотичні пісні «Ми не чужинці», «Дай Боже сили нашим солдатам» у виконані Юлії Гриненко та Романа Кокіндяка. Діти вшанували пам’ять загиблих воїнів АТО  хвилиною мовчання.

       Учнівський та педагогічний колектив підготували  невеличкі сувеніри нашим захисникам, які воювали за рідну землю і мирне небо над нашими головами.

        Нині, як ніколи, відчуваємо потребу у підтримці тих, хто мужньо захищає нашу країну. Усвідомлюючи власну роль у допомозі українським воїнам, учнівське самоврядування  організували та провели благодійний ярмарок, на який запросили педагогів, батьків та учасників АТО. Вражав асортимент домашньої випічки, здатний задовольнити смаки найвибагливішого гурмана. Гості пригощалися солодощами, десертами  та пиріжками. Усі, хто хотів, могли отримати ярмаркову фотографію у подарунок. А найприємніше те, що захід став місією доброчинності. Адже  за отримані кошти будуть  придбані  продукти  учасникам АТО.

       Сподіваємось, що проведена благодійна акція надихнула усіх замислитися над тим, якою може бути роль і власний внесок кожного у справу миру, підтримки тих, хто його виборює ціною власного життя.

   До Дня Збройних Сил України учні школи збирали продукти, плели сітку для наших захисників та малювали листівки, малюнки, які  разом з продуктами відправлять в зону АТО. 

Переглядів: 260 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar