Головна » 2017 » Травень » 21 » День матері
11:22
День матері

Рідна мати, Матір Божа, Мати Батьківщина —
Три цілющих вічних слова — вся моя родина…

День матері - це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за усе те добре, що вони для нас зробили, за їх самопожертву і любов.
Матусю, сонечко моє! Під такою назвою пройшло свято Матері у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ст., організаторами були педагог-організатора Васьків М.Р. та музичний керівника Кваснікевич Ганни Романівни. 
Своїм матусям діти декламували найкращі вірші, гуморески, співали пісні. Увіршах діти прославляли три матері: Матінку Божу, неньку Україну та рідну матусю. 
Сольним співом чарували всіх Юлія Гриненко («Мама», «Батькам»), Яніна Заращак («Мама і я»), Євгенія Заращак («Мама»), Анастасія Макар («Квіти для мами»), дует у складі Юлії Гриненко та Романа Кокіндяка (Ой, чого Ви, мамо…»)
Оплесками присутніх зустріли учасників танцювального гуртка, які подарували глядачам запальний таночок.
Діти обіцяли говорити мамам найкращі слова, цілувати їхні натруджені руки, бути слухняними та дарувати квіти.
У шкільній бібліотеці до дня Матері була оформлена виставка та ілюстрація книг «Люблю, Тебе, моя хороша мамо».
Свято Матері важливе для кожного з нас. Ми багато чим зобов'язані найдорожчим нашому серцю людям – мамам. Цей день – це чудова можливість висловити свою подяку і безмежну вдячність за все, що вони роблять для нас, за їх любов і розуміння. Тож щиро дякуємо вам за тепло, ласку, турботу, любов, за недоспані ночі й пролиті сльози, наші любі мами.

Світлина від Ігор Бучко.Світлина від Ігор Бучко.

Переглядів: 242 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar