Головна » 2016 » Листопад » 28 » День гідності
19:30
День гідності

     У 2016 році в Україні вже втретє відзначають День Гідності та Свободи на честь початку в цей день двох революцій в нашій історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

     З нагоди цього свята протягом тижня пройшла низка заходів.  21 листопада учнями 11 класу підготовлено урочисту лінійку, де  згадали події Майдану і вшанували пам'ять загиблих в ті дні хвилиною мовчання. Учні 8-11 класів переглянули документальний фільм "Зима, що нас змінила" про події на Майдані. Учні мали змогу побачити унікальні кадри та почути спогади очевидців та волонтерів, які перебували на Майдані під час тих визначних подій.

            Готуючи заходи в школі на відзначення даної історичної дати, у кожному класі були проведені  виховні години “Свобода та Гідність понад усе!», “День Гідності та Свободи”, а у шкільній бібліотеці відбулася виставка “Герої на вмирають”, присвячена героям Небесної сотні».

          Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.
        Слава Україні! Героям слава!

Переглядів: 255 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar