Головна » 2021 » Лютий » 21 » День Героїв Небесної Сотні
15:24
День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

У рамках вшанування вічної світлої пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії у Монастирецькій школі організовувались тематичні заходи: уроки пам’яті, тематично- книжкова виставка «Пам’ятайте нас рідненькі, ми у сотні Бога», класні години. Долучилися до Всеукраїнської тихої акції «Янголи пам’яті» та у знак скорботи хвилиною мовчання школярі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

19 лютого учні 7 класу під керівництвом класного керівника Юрія Добрянського та музичного керівника Ганни Кваснікевич провели виховний захід, присвячений Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні «Вдячні за свободу!» Школярі згадали про трагічні події 2014 року, тернистий шлях, який пройшла Україна до сьогодення та переглянули відео "Вічна пам'ять Героям України". Кожне слово, що лунало з уст дітей, було сповнене щирого болю за втрачене життя кожного Героя. Під мелодію гімну Небесної Сотні «Пливе кача» були запалені свічки, а під звуки метроному всі присутні схилили голови у хвилині мовчання. Ще довго на очах учасників залишаться сльози, вони не дадуть пам’яті забути їх імена.

Проведення таких заходів дає змогу кожному підлітку усвідомити на скільки страшними були події того часу, збагатити свої знання про ті буремні дні, про Євромайдан та його причини, про Героїв Небесної Сотні.

Перегляньте відео

Переглядів: 76 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar