Головна » 2016 » Грудень » 19 » Батьківські збори
12:41
Батьківські збори

Батьківські збори

     Важливою складовою навчально-виховного процесу сучасного закладу освіти є організація роботи з батьками та сім’ями учнів і саме тому, відповідно до річного плану на базі Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів 01 грудня 2016 року  відбулися загальношкільні батьківські збори. Директор Оксана Федицька озвучилапитання, які виносились на порядок денний.

Першим питанням було обрання голови батьківського комітету - Хавули Івана Михайловича, за якого одноголосно проголосували усі присутні. Секретарем батьківських зборів було обрано Оксану Миронівну Адамчук.Членами батьківського комітету обрано батьків із 5, 8, 10 класів.

Директор школи ознайомила батьків зі змістом, методикою навчально-виховного процесу в навчальному закладі.Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Стасишин М.Ю.аналізувала навчальні досягнення учнів станом на грудень 2016 року, їхні можливості, етапи просування учнів школи в навчальній діяльності.

Також розглядалося питання організації харчування учнів.

З фінансово- господарською діяльністю школи ознайомилидиректорФедицька О.С. та завгосп- Хавула І.М. Було проведено звіт про використання батьківських тапозабюджетних коштів, а також коштів Вільшаницької сільської ради, за які  придбано будівельні матеріали для ремонту навчального закладу та  будівель, які знаходяться на території.

   По завершенні загальношкільних батьківських зборів класні керівники провели батьків у навчальні кабінети де продовжувалось обговорення навчально-виховного процесу, а саме успішності кожного учня зокрема.

 

 

Переглядів: 301 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar