Головна » 2017 » Квітень » 2 » Батьківські класні збори
13:04
Батьківські класні збори

Відповідно до листа Самбірської місцевої прокуратури від 14.03. 2017 року «Про небезпечні ігри у соцмережах» у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів відбулися класні батьківські збори, на яких обговорювалися важливі питання навчально-виховного процесу та роль батьківської громадськості в справі навчання та виховання дітей.

Психологом школи Супик Л.Д. було проведено та проаналізовано анкетування з учнями 5-11 класів щодо культури поведінки в Інтернет мережі. На батьківських зборах Леся Дмитрівна розповіла батькам про небезпеку різних груп у соцмережі, зокрема, групи «Синій кит». Наголосила щоб були уважнішими зі своїми дітьми, слідкували за їх емоційним і психологічним станом та відстежували облікові записи дітей у соцмережах. Надала рекомендації щодо зменшення ризику кібербулінгу для їхніх дітей.

З метою запобігання шкідливих звичок та формування здорового способу життя психологом та радою учнівського самоврядування проводилася просвітницька робота з учнями, де вони мали можливість переглянути відеоролик щодо смертельної гри «Синій кит».

Сподіваємося, що проведені заходи допоможуть затвердити негативне ставлення до шкідливих звичок, і наша молодь буде вести здоровий спосіб життя і не буде шукати порад та розради у соціальних мережах.

Переглядів: 259 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar