Головна » 2019 » Червень » 13

11 червня 2019 року директор школи Оксана Федицька звітувала про діяльність закладу загальної середньої освіти перед батьками, громадськістю села, колективом школи.
Слухали: директора Монастирецької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Федицьку Оксану Степанівну про свою діяльність на посаді протягом 2018-2019 навчального року. Звіт складався з розділів, а саме:
– загальна інформація про школу;
– кадрове забезпечення закладу;
– методична робота;
– навчальна діяльність учнів;
– зовнішнє незалежне оцінювання;
– концепція Нової української школи;
- виховна та позакласна робота;
– правовиховна робота;
– профорієнтаційна робота;
– співпраця з батьками;
– збереження і зміцнення здоров'я учнів та працівників;
– стан охорони праці та безпеки життєдіяльності;
– фінансово–господарська діяльність;
– управлінська діяльність.
Оксана Степанівна розкрила всю роботу закладу в 2018-2019 навчальному році. Наголосила, що педагогічний колектив школи в поточному навчальному році проводив послідовну і цілеспрямовану роботу по виконанню завдань, визначених основними законодавчими та нормативними документами освітньої галузі, зокрема пов’язаними з реформою освіти: Законом України «Про освіту», проектом Закону України «Про загальну середню освіту», концептуальними засадами реформування середньої школи «Нова українська школа», новим Державним стандартом початкової освіти, власною Концепцією та Програмою розвитку освітнього закладу, перспективним та річним планом роботи школи, забезпечував оновлення змісту, форм і методів навчання, вдосконалення освітнього процесу та його результативність.
У 2018-2019 н.р. продовжувалась реалізація комплексно – цільових програм, спрямованих на вдосконалення освітнього процесу, створення сприятливих умов для розкриття здібностей і нахилів учнів, формування їх навчальних та життєвих компетенцій. Федицька О.С. відмітила як позитивні, так і негативні сторони діяльності.
Ухвалили: визначити роботу закладу в 2018-2019 навчальному році та роботу адміністрації на достатньому рівні і намітити завдання на наступний 2019-2020 навчальний рік.

Переглядів: 169 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 13.06.2019 | Коментарі (0)