Головна » 2018 » Травень » 04

Традиційне шкільне свято – свято Букваря – відбулося у 1 класі Монастиркцької СЗШ І-ІІІ ступенів.
Це захід, де першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником – Буквариком.
Не таємниця, що найбільше найрізноманітнішої, найновішої, найцікавішої і найпотрібнішої інформації дитина отримує саме в перший рік свого навчання в школі.
Тому, щоб віддати шану Букварику, до свята готувалися особливо старанно. Під керівництвом класовода Лесею Іваницькою вчили вірші та проводили конкурси, а з вчителем музичного мистецтва Оксаною Федицькою підготували музичні композиції.
І як результат - перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, якін не залишили байдужими нікого.
«Букварик» випробовував кожного учня 1-го класу на «міцність» у знанні букв та щедро обдаровував подарунками. А «Математика», «Українська мова» та «Читанка» для заохочення подарували діткам «12», аби вони бажали навчатися на високі бали у 2-му класі.
Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою учителькою Лесею Іванівною, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

 

 

 

 

Переглядів: 281 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)