Головна » 2018 » Березень » 20

Задля популяризації здорового способу життя серед учнівської молоді, розвитку фізичної культури і спорту, залучення школярів до систематичних занять фізичною культурою, проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед учасників освітньогого процесу, підвищення рівня спортивної майстерності на базі Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів було проведено змагання з настільного тенісу і шашок серед учнів шкіл Вільшаницької сільської ради .
Першість з настільного тенісу вибороли учні Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів, а з шашок – учні Вільшаницької СЗШ І-ІІІ ступенів.
Також не залишилися без нагород і  команди учнів Черхавської СЗШ І-ІІ ступенів.

 

 

 

Переглядів: 225 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 20.03.2018 | Коментарі (0)

Перші березневі дні на нашій землі пов’язані з іменем Тараса Григоровича Шевченка, його славою, його духом, його мудрістю, його любов’ю до України. Щороку в Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ст. відзначають день народження Кобзаря. І цього року під керівництвом учителя української мови і літератури Оксани Супик та вчителя музичного мистецтва Ганни Кваснікевич відбулося свято «В сім’ї вольній, новій».
Ведучі знайомили учнів з найважливішими подіями життя і творчості Кобзаря. Зворушливими і цікавими були інсценізації творів Шевченка.
Шкільний бібліотекар Ганна Кваснікевич організувала виставку творів «Прометей нації Т.Г. Шевченко».
Творчість Т.Шевченка давно стала найважливішим і нетлінним складником духовного єства українського народу. Шевченко – це не тільки те , що вивчають, а й те, чим живуть,у чому черпають сили і надії. У глибини майбутнього слав Шевченко свої непохитні заповіти синам рідної землі. І серед цих заповітів перший і останній:
Свою Україну любіть,
Любіть її … во врем’я люте,
В останню тяжкую мінуту
За неї Господа моліть.

 

 

Переглядів: 246 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 20.03.2018 | Коментарі (0)