Головна » 2017 » Березень » 08

         Адміністрація школи разом із класними керівниками 9 і 11-го класу провели батьківські збори. Розглянуто питання закінчення навчального року, пробного та зовнішнього незалежного оцінювання - 2017. Батькам було представлено презентацію щодо організації та проведення ЗНО-2017, надано психологічні рекомендації до підготовки ЗНО та ДПА. Озброєні знаннями випускники ще з більшою відповідальністю готуватимуться до закінчення навчального року. Успіхів Вам, випускники - 2017 року.

Переглядів: 220 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 08.03.2017 | Коментарі (0)

          27.02.2017 року у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів відбулася щотижнева лінійка, яка розпочалася традиційно з виконання Державного Гімну України. Учні чергового класу  розповіли дітям про життєвий та творчий шлях письменниці, перекладача, культурного діяча та волинянки Лесі Українки з нагоди 146- річниці від дня дня народження, прочитали її вірші:"Надія","Мамо, іде вже зима".  Тож дуже хочеться вірити, що твори такої видатної людини ніколи не забудуться і будуть крокувати з року в рік все з новими поколіннями.

 

        Шкільний бібліотекар підготував  книжково-інформаційний стенд «На крилах пісень», на якій представлено фотографії письменниці, статті з газет та журналів  та  її поетичні збірки.

       То ж будемо і ми вчитися терпінню, віри ,любові і надії у нашої неповторної Лесі .

 

Переглядів: 225 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 08.03.2017 | Коментарі (0)

   22 лютого вчителем історії Вовк М.С. та вчителем  музики Федицької О.С. було проведено вечір-пам'яті «Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити…», присвячений героям «Небесної сотні», які загинули в лютому 2014 року.

           

 Учні відтворили героїчні сторінки, тернистий шлях, який йшла Україна до сьогодення. Кожне слово, що лунало з уст дітей було сповнене щирого болю за втрачене життя кожного з Героїв. Кожна пісня відгукувалась у кожному серці страшним болем та не залишала нікого з присутніх байдужим, а викликала сльзи, бо нажаль горе не припинилось з розстрілом мирних протестувальників, а забрало уже близько тисячі життів у кращих синів України…

      Ми пам’ятаємо і любим кожного та щиро віримо у перемогу!!!

Ми ще не раз згадаємо цю весну

                                І ці події, і цей кривавий шлях

         І закарбуємо у серці «Небесну Сотню»

                                            Яка тепер на небесах

Переглядів: 223 | Додав: ВчительІнформатики | Дата: 08.03.2017 | Коментарі (0)