Головна » 2019 » Лютий » 15 » 101 – річниця бою під Крутами
19:04
101 – річниця бою під Крутами

29 січня 101 – річниця бою під Крутами – подія, яка набула для українського народу символічного значення. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну. 
До річниці бою під Крутами в Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів у 10 класі пройшов урок-конференція «Пам’ятаємо Крути. Крути як відродження українства» Вчитель історії Вовк М.С. розповіла про подвиг студентів під Крутами, обговорювала події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою незалежність протягом останнього тисячоліття, ознайомила з історичними документами, що стосуються подій під Крутами. У ході виступів було звернуто увагу на базові цінності українського суспільства, осмислення непростого досвіду державотворення, вшанування героїзму подій під Крутами.
У шкільній бібліотеці діяла книжкова виставка «У думці – знову тліє бій у Крутах». 
Проведення подібних заходів сприяє вихованню національно-патріотичної свідомості учнів, формуванню рис громадянина української держави, глибокої поваги та любові до Батьківщини, дає можливість поглибити знання про історичні події під Крутами та відчути їх значення у сьогоденні, а також спонукає до поглибленого вивчення історії та культурних надбань нашого народу.

 

 

Переглядів: 223 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar