Головна » 2017 » Вересень » 22 » Виборча комісія!
18:43
Виборча комісія!

14 вересня в Монастирецікій СЗШ І-ІІІ ступенів відбулася звітно-виборча конференція, на якій учні школи заслухали звіт голови учнівського парламенту Юлії Гриненко за 2016-2017 н.р. , яку одноголосно переобрали і на 2017-2018 навчальний рік. 
Директор школи Оксана Федицька подякувала усім за плідну працю та побажала успіхів у новому навчальному році. 
Квіти - улюблені супутники людини з давніх часів. Вони не лише милують зір, але й облагороджують душу... 
15 вересня в Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ст. відбулася традиційна виставка декоративних композицій з квітів. Учасниками стали учні 4-11 класів. Усі роботи разом створили неймовірну квіткову красу, якою милувалися учні, учителі школи та батьки, які цього ж дня зібралися у навчальному закладі на батьківські збори. 
На зборах було обрано новий складу батьківського комітету. Обговорювалися питання особливості навчально-виховного процесу у 2017-2018 навчальному році, організацію гарячого харчування та інші. Директор школи Оксана Федицька вітала батьків та подякувала їм за прихід до школи, адже лише у співпраці можна вирішити проблеми, а також виховати майбутнє покоління.

Світлина від Монастирець.Школи Ігора.Світлина від Монастирець.Школи Ігора.Світлина від Монастирець.Школи Ігора.Світлина від Монастирець.Школи Ігора.

Переглядів: 268 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar