Головна » 2018 » Жовтень » 16 » профорієнтаційна екскурсія у м. Самбір до військової частини А-3817 та пожежну частину
10:31
профорієнтаційна екскурсія у м. Самбір до військової частини А-3817 та пожежну частину

В часи гібридної війни, окрім відновлення територіальної цілісності та державного суверенітету України потрібно боротись за серця дітей – майбутніх захисників нашої Держави.
В цьому контексті військово-патріотичне виховання, особливо в часи операції об’єднаних сил на сході України та постійної військової загрози повномасштабного вторгнення з боку Російської Федерації, стає пріоритетним. Таке виховання орієнтовано на формування у молоді готовності до захисту Вітчизни, активної життєвої позиції, бажання здобувати військові професії, проходити службу в ЗСУ.
4 жовтня 2018 року відбулась профорієнтаційна екскурсія у м. Самбір до військової частини А-3817 для учнів Монастирецької СЗШ І-ІІІ ст. Школярі 9-11 класів ознайомились зі щоденним життям та побутом військовослужбовців, історією створення і організацією внутрішнього порядку у військовій частині. Для дітей провели практичні заняття із розбирання і збирання автомата АК (автомат Калашникова), ознайомили із засобами індивідуального захисту, показали види мін. Школярам показали відеоролик «Історія війської частини А- 3817».
Також цього дня учні школи відвідали Самбірську пожежну частину. Школярі роздивлялися пожежні автомобілі та пожежно-рятувальне обладнання. Діти змогли побачити захисне спорядження пожежників, їх одяг. З цікавістю слухали розповідь пожежників про їх нелегку працю, швидкість виконання своїх завдань надаючи допомогу потерпілим.
Адміністрація школи та учні висловлюють щиру подяку організаторам екскурсій.

 

 

 

 

Переглядів: 214 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar