Головна » 2016 » Вересень » 21 » Олімпійський тиждень
21:16
Олімпійський тиждень

          Відповідно до наказу Монастирецької СЗШ І-ІІІ ст від  9 вересня 2016 року №              «Про проведення Олімпійського тижня у школі» проходив  тиждень Олімпійських ігор з  12 по 16 вересня, присвячений Дню фізичної культури та спорту.

     Олімпійський тиждень спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя. В ході його проведення в школі організовано чимало заходів:

  1. Лінійка відкриття тижня Олімпійських ігор «У світі спорту»;
  2. Змагання по футболу учні 8-9 класів;
  3. Веселі естафети;
  4. Турнір по шашках. Закриття тижня олімпійських ігор. Підведення підсумків.

 Цікавою та повчальною пройшла загальношкільна лінійка « У світі спорту», яку підготували учні 9-го класу. Всі  мандрували в минулі часи, зустрілися з Фемідою та дізналися багато корисної інформації. Учні оголосили про відкриття тижня Олімпійських ігор і ознайомили з планом проведення.

Так, 13 вересня спортивний майданчик зібрав любителів футболу, де пройшов матч між учнями 8-9 класів, які продемонстрували свою техніку, майстерність та любов до цього виду спорту.  Перемогу здобули учні 9 класу.

 У середу, 14 вересня два загони «Борці» і «Торнадо» змагалися в естафетах «обігання перешкод», «естафета на швидкість», «метання м'яча з місця». Діти із задоволенням брали участь, були дуже веселими та активними. Переможцем стала команда «Торнадо»

І на звершення тижня проведено турнір по шашках між учнями 5-11 класів. Перемогу здобула учениця 11 класу Іванчук Ольга.

Підведені підсумки проведення Олімпійського тижня. Учитель фізичної культури Стахович Роман Ігорович переможців  спортивних змагань , які будуть нагороджені грамотами. 

Під час уроків школярі більше дізнавалися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи, про те , як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально. Отож, побажаємо усім учасникам шкільних Олімпійських ігор подальших успіхів у спорті, навчанні й щасливої спортивної долі.

Ми переконані, що в здоровому тілі – здоровий дух !

Бережімо своє здоров’я ! 

Переглядів: 672 | Додав: ВчительІнформатики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar